Folia przeciwsłoneczna wewnętrzna redukuje ciepło przy jednoczesnym optymalnym przepuszczaniu światła do pomieszczenia.

Folia okienna matowa LCD to nowoczesna folia, która zmienia przejrzystość szyby pod wpływem przyłożonego napięcia.

Lustro weneckie to półprzepuszczala powłoka na szybach dzięki której możesz wszystko widzieć, samemu nie będąc widocznym.

Folie matowe rozpraszają światło widzialne i przesłonają widok do wnętrza pomieszczenia.

Nóż Standard służy do przycinania folii i odcinania jej nadmiaru po zamontowaniu na szybie. Specjalne, bardzo ostre ostrze OLFA precyzyjnie przecina folię nie rysując szkła.

AMPLUS ul. Aleksandrowska 191; 91-155 Łódź, tel: 42 250-77-56, 42 250-73-34

NIE MOŻESZ ZNALEŹĆ PRODUKTU?
Napisz do nas

opinie o sklepie:


Opinia:

* - pole obowiązkowe

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Monika, 04-05-2015 Żelazowa Wola
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Szybko i sprawnie. Polecam ten sklep w 100%
Bażant, 16-04-2015 Maków
Polecam sklep. Transakcja zrealizowana sprawnie i szybko. Poziom obsługi na wysokim poziomie
Karol, 11-04-2015 Kraków
Mimo że wybrałem najwolniejszy sposób dostarczenia przesyłki (Pocztę Polską), paczkę otrzymałem już na drugi dzień roboczy, w stanie nienaruszonym. Przysłana folia jest zgodna z zamówioną, a w przesyłce znalazłem instrukcję montażu.
Ola, 26-03-2015 Zabrze
Bardzo profesjonalne podejście do klienta, zamówienie złożyłam w niedzielę wieczorem, a już we wtorek rano kurier przywiózł przesyłkę. Towar zgodny z opisem, żadnych uszkodzeń. Polecam
Justyna, 18-03-2015 Gdańsk
Jestem zachwycona obsługą, jakością towaru i szybkością realizacji zamówienia. Polecam z czystym sumieniem korzystanie ze sklepu sklepfolie!
Monika, 05-03-2015 Radom
polecam, transakcja sprawna, folia dobrze zapakowana i zabezpieczona podczas podróży, a na oknie wygląda tak jak chciałam
Marek, 05-03-2015 Łęczyca
Korzystamy jako firma ze sklepu sklepfolie.pl systematycznie i przy żadnym zamówieniu nie mieliśmy zastrzeżeń. Termin realizacji, jakość dostawy- bez zarzutu.
GRAŻYNA, 04-03-2015 Przemyśl
potwierdzam opinie poprzedników,towar bardzo porządnie zabezpieczony do drogi
Grażyna, 04-03-2015 Konin
sklep bezbłędnie realizuje zamówienie i ekspresowo wysyła towar,gorąco polecam
Kazik, 24-02-2015 Ustka
Kupiłem, odebrałem tego samego dnia. Normalne chyba. Sprzedawca był bardzo uprzejmy.
Malina, 07-02-2015 Dąbrowa Górnicza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zamówienie zostało zrealizowane w bardzo szybkim tempie. Pozdrawiam SklepFolie!
Robert, 23-01-2015 Toruń
Zakupy w sklepie przebiegają jak w tradycyjnym gdzie wszystko jest na półkach. Zaletą tego jest to że nie czekamy w kolejkach:)) .
Adam, 12-01-2015 Wrocław
Solidność i kompetencja. Folie bardzo dobrze zabezpieczone,towar w 100% zadowalający.
Zbyszek, 23-12-2014 Kraków
Obsługa sklepu na 6-tkę. Towar z najwyższej półki, odpowiednio zabezpieczony. Polecam wszystkim kto chce zakupić profesjonalne folie.
Aneta, 18-12-2014 Szczyrk
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Oferują towary, które trudno jest kupić w normalnym sklepie i to za przyzwoitą cenę. Poza tym zawsze można liczyć na fachową poradę telefoniczną.
rysiek, 13-11-2014 Toruń
Profesjonalna obsługa.Polecam.
Alfred, 13-11-2014 Warszawa
Polecam. Moje witraże wspaniale zdobią okna.
MARIUSZ, 06-11-2014 Poznań
Bardzo duży wybór produktów,przejrzystość oferty,świetny kontakt z obsługą sklepu. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność.
Irek, 24-10-2014 Limanowa
Bardzo, bardzo szybka przesyłka, profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem na stronie - super! - Polecam sklep z foliami!
Piotr, 06-10-2014 Kielce
Zamówienie zrealizowano tak jak należy. Polecam.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Folia okienna matowa wewnętrzna Wzór 2Rakiel żółty 12 cmFolia okienna wewnętrzna Anty UVFolia okienna przeciwsłoneczna zewnętrzna Silver 20.jpgFolia okienna wewnętrzna matowa White MatteFolia okienna przeciwsłoneczna zewnętrzna Silver 20Folia okienna matowa wewnętrzna Wzór 1


AMPLUS uL. Aleksandrowska 191; 91-155 Łódź, tel: 42 250-77-56, 42 250-73-34

Wszelkie prawa do fotografii oraz informacji umieszczonych na niniejszej stronie internetowej są zastrzeżone.
Zawartość niniejszej strony jest chroniona prawami autorskimi, zgodnie z przepisami ustawy z dnia 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Kopiowanie i rozpowszechnianie informacji znajdujących się na stronie w jakiejkolwiek formie jest zabronione.